w4yu

Wahyu, 26, hombre, IndonesiaVisto por última vez: El mes pasado

105082 scrobblings desde 22 Oct 2007

396 temas favoritos | 0 mensajes | 1 lista de temas | 56 notas

  • Agregar a amigos
  • Enviar un mensaje
  • Dejar un nota

Tu compatibilidad musical con w4yu es Desconocida

Crea tu propio perfil musical

Temas escuchados recientemente

Bon IverCalgary ayer por la noche
Justin VernonFrail Sail ayer por la noche
Bon IverSkinny Love ayer por la noche
laneshore01 Flume (Daytrotter Session) ayer por la noche
Bon IverWash. Tema favorito ayer por la noche
Bon IverWash. Tema favorito ayer por la noche
Bon IverLump Sum (Myspace Transmissions EP) ayer por la noche
Bon IverBonnie Hathaway ayer por la noche
Bon IverI Can't Make You Love/Me Nick of Time ayer por la noche
Bon IverBlindsided ayer por la noche
Ver más

Notas

Dejar un comentario. Entra en Last.fm o regístrate.
  • Dynabada

    tossss, banyakan kamu tapi :'O

    24 Ago 2012 Responder
  • Dynabada

    thanks

    23 Ago 2012 Responder
  • deedhodazzling

    kamu duluan yang rekomen, kan library nya banyakan kamu haha

    15 Jul 2012 Responder
  • deedhodazzling

    yes we are. tos dulu dong! haha rekomennya sabi kali kak :)

    3 Jul 2012 Responder
  • SuperLeona

    wah, ngeunah atuh di kemang, lengkap pisan...kapan" kaditu ah.. eta, toko retail vinyl pertama di indo :D

    2 Jul 2012 Responder
  • SuperLeona

    mantep, downloading.. di kemang aya naon? tukang jual CD band indie lokal?? eh berarti maneh deket monkamagicvinyl nya?

    30 Jun 2012 Responder
  • SuperLeona

    YU, beach house ngeunaheun te?? link lossless biasa :D, mun aya :D eh CD nu maneh eweuh Yu

    30 Jun 2012 Responder
  • deedhodazzling

    thanks :) great chart and great taste :D

    27 Jun 2012 Responder
  • SuperLeona

    mntap, eta di omuniuum aya CDna nya??? isukan kaditu ah....

    26 Jun 2012 Responder
  • SuperLeona

    eweuh yu, inbox urang kosong, seriusan

    26 Jun 2012 Responder
  • SuperLeona

    inbox mana?? last.fm eweuh ...

    26 Jun 2012 Responder
  • SuperLeona

    yu, rikues payung teduh :D

    25 Jun 2012 Responder
  • SuperLeona

    mantap yu...nuhun.. bisi aya nu lain..bisa dishare keun,wehehehe

    18 Jun 2012 Responder
  • SuperLeona

    yu, pang cariin link lossless na DCFC lah... urang ngan nemu hiji hungkul, album transplantim

    18 Jun 2012 Responder
  • SuperLeona

    urang geus tara ngarileks deui :)) geus jiga kuburan kitu bwahahaha

    13 Jun 2012 Responder
  • SuperLeona

    teuing kuping mentana anu kararitu :)) album lainna keur diteangan paraeh linkna :( meuli cd naon??

    12 Jun 2012 Responder
  • SuperLeona

    wahaha, sante we.... da kedeung deui :D urang nemu nu lossless, translanticism... mayan oge ternyata... kamana wae urang, bwahahaha

    12 Jun 2012 Responder
  • SuperLeona

    bwahaha, lulus ge acan urang :p keur siap" oktober ieu beres, tah si agung ge enggal poe ka kampus, rajin pisan nguplot" teu puguh :D hmmmm, di rileks aya laguna?? curiga geus paraeh linkna -_-"

    10 Jun 2012 Responder
  • SuperLeona

    asa tara ningali di kampus mah :hmmm: ayeuna di imah kang :D, keur ngaskus,bwahahaha.... eh ai Deat Cab eta band naon kang?? asa can pernah ngadenge

    10 Jun 2012 Responder
  • SuperLeona

    sae kang :D ah eta akun loba runtahna kang :malus, matakna bisa sepuh oge,bwahahaha... ayeuna dimana kang?

    10 Jun 2012 Responder
  • Todas las notas (56)

Conóceme



~
Generated on May 26 2013

Actividad reciente