Reproducir en Spotify Reproducir en YouTube
Ir al video de YouTube

Cargando el reproductor...

¿Scrobbling desde Spotify?

Conecta tu cuenta de Spotify con tu cuenta de Last.fm y haz scrobbling de todo lo que escuches, desde cualquier aplicación de Spotify de cualquier dispositivo o plataforma.

Conectar con Spotify

Descartar

¿No quieres ver más anuncios? Actualízate ahora

Maria Coma a Badalona 2009

Sun 29 Nov – Maria Coma

Quan aquest estiu el Pau Vallvé (Estanislau Verdet) reestrenava via Facebook un video de la Maria Coma interpretant al piano les cançons del seu debut discogràfic, el qual es trobava acabant d’enregistrar, les expectatives que em vaig generar van ser molt elevades. Normalment, expectatives altes solen acabar en grans decepcions. Però diumenge passat vaig poder comprovar en directe tot el contrari: Linòleum és, sense cap mena de dubte, el disc català de l’any 2009.

Una trentena de persones omplien l’íntima sala badalonina La Sargantana per a veure la Maria Coma en directe en aquesta gira inicial de presentació del seu disc debut, en la qual l’acompanyen el Jordi Lanuza al baix i el Pau Vallvé a la bateria i percussions. Escenari reduït, però una qualitat artística sobre seu contrastada i posada en pràctica. A la dolça i melodiosa veu de la Maria se li ha d’afegir la seva polidesa al teclat, la perfecció del baix del Jordi i la magistral percussió del Pau, la qual destaca especialment a Mil orelles, la cançó amb la qual van començar el concert, i a Plom

CONTINUAR LLEGINT i VEURE FOTOS a MIRATGES

¿No quieres ver más anuncios? Actualízate ahora

API Calls