deyusei2177

dacota, mujer, IndonesiaVisto por última vez: Martes por la mañana

40676 scrobblings desde 23 May 2011

448 temas favoritos | 0 mensajes | 0 listas de temas | 124 notas

  • Agregar a amigos
  • Enviar un mensaje
  • Dejar un nota

Tu compatibilidad musical con deyusei2177 es Desconocida

Crea tu propio perfil musical

Temas escuchados recientemente

Vanessa CarltonI'll Wait for You 3 Mar 11:42
Vanessa CarltonI'll Wait for You 3 Mar 11:40
Vanessa CarltonI'll Wait for You 3 Mar 11:37
Vanessa CarltonI'll Wait for You 3 Mar 11:35
Vanessa CarltonI'll Wait for You 3 Mar 11:32
Vanessa CarltonI'll Wait for You 3 Mar 11:30
Vanessa CarltonI'll Wait for You 3 Mar 11:27
Vanessa CarltonI'll Wait for You 3 Mar 11:25
Brian CrainSong for Sienna Tema favorito 3 Mar 3:21
Brian CrainLullaby 3 Mar 3:18
Brian CrainSunset Tema favorito 3 Mar 3:15
Brian CrainDouble Rainbow 3 Mar 3:11
Brian CrainAutumn 3 Mar 3:08
Brian CrainSpringtime 3 Mar 3:05
Brian CrainChimes 3 Mar 3:01
Brian CrainSnowfall 3 Mar 2:59
Brian CrainMemories of Love Tema favorito 3 Mar 2:56
Brian CrainGentle Rain 3 Mar 2:52
Brian CrainTenderness 3 Mar 2:48
Brian CrainSunrise 3 Mar 2:45
Ver más

Notas

Dejar un comentario. Entra en Last.fm o regístrate.
  • GothicYuuya

    sama aku juga gitu . diem yaa diem aja abis mau ngapaiin . kan kalo cape juga diem . lumayan seru . aku juga agak silent reader tapi kadang aku komen sih . jadi gak silent reader silent reader amat . iyaa awet muda tapi sudah ompong si hitomi

    23 Sep 2014 Responder
  • GothicYuuya

    iya kan lagian sombong teh dosa kata Alloh gak boleh cuman Alloh yang boleh sombong . tapi kadang aku dianggep sombong garagara aku diem aja . padahal aku gak tau mau ngomong apa sih kan aku diem aja ko dianggep sombong lah cuman diem gak mikir apa apa juga . iyaa seru . iya gak tau tuh jadi aku hijrah ke monochrome heaven juga itu forum banyak bule juga yang punya rahasia bisa disapa juga . lumayan banyak yang ol dari indonesia dikit banget dan kebanyakan cuman bahasa inggrisnya mah silent reader . aah moran si hitomiii .

    21 Sep 2014 Responder
  • GothicYuuya

    eh sombong gimana ka ? . aku sombong gak yah ? hehehe . kalo sama ka della dan yang kenal sih aku gak sombong . mungkin aku sombong ke orang tertentu . iya orang luar asik diajak ngobrol . aku sih suka ngajak ngobrol soal band indie disini . kadang tukertukeran lagu juga . cuman ya kadang emang ada yang pelit lagu . cuman setelah aku koleksi sesuatu aku ngerti sih kenapa . cuman sekarang udah bisa nabung buat beli sesuatu ('-^*)/ . iya bener kadang mereka ada info baru yang kita belom tau . kita juga ada info yang mereka belom tau . jadi tuker2an info deh (^_^)

    6 May 2014 Responder
  • GothicYuuya

    iyaa nii ka sama ! kenalan aku disini juga yang aku asal add udah jarang buka last.fm kali mereka . sebagian sih ada yang add fb aku sebagian ada yang gak . ada yang geje juga . tapi padahal aku seneng sih ngomongin band ryoryo-chan gitu sama indie2 gitu bareng mereka . pada orang luar semua sih

    2 May 2014 Responder
  • GothicYuuya

    wahwah kadang2 nii ka della sekarang2 mah nongkrongnya di fb sama twitter , ini ko udah sepi banget yang add juga jarang aku juga jarang scrobb soalnya belom donlot kadang inget kadang males bagian inget banget terus niat inet lambat aah ya udah ntar aja .

    22 Dic 2013 Responder
  • GothicYuuya

    ka della maen sini lagi yuu !!! aku kangen last fm bosen dengan yang lain (^_^)

    5 Jun 2013 Responder
  • Ai_Yuuliber

    xoxoxo :D biasalah(?) kamu sendiri gak pernah nongol di twitter lagi...

    15 Mar 2012 Responder
  • moonandsunrise

    Don't worry about it c: It's getting cheaper, dollar is now 3zloty and at beginning of the year it was 3,5zloty, the same with euro, it went from 4,5 to 4zl, pound's rating is also going down... it make's me less guilty while shopping ^^' I was and in fact, I'm ill again, but thanks ^^ ! Yes, and I don't know if we should be happy with relief or smack them in their heads for trolling their fans xD

    14 Mar 2012 Responder
  • moonandsunrise

    Sorry for late reply, but last week I had a lot on my mind, uni, student's practises, preparations for concert... Yes, now's winter, or maybe was, since it's isn't this cold anymore ^^ I don't really mind, it's winter holiday after all and I was ill anyway xD Well, it seems to get cheaper. But have you heard? Kiryuu instead of disbanding, as everybody thought, are relasing new CD xD

    6 Mar 2012 Responder
  • GothicYuuya

    ooh kalo gitu met langgeng sama naruto

    22 Feb 2012 Responder
  • moonandsunrise

    It's ok ^^ Secont one was pretty ok, just I was stressed about it. I didn't say really much about topics I was given (how discussion can roll from 19C play setted in old-slavish times to capital sentence still today amazes me xD), yet still get good grade ^^ It's winter now, in fact my winter holidays ends today. Now temperatures are beareable, but last week it was around -15C >.< It depends mostly in distance I guess, since it doesn't make sense, to buy cheaper tickets and pay far more for transpor than you saved. Mostly yes, because most of lives are in western part. I know ._. I've tried to find Versailles concert, when I finally found a link, download took me week >.< Whole SOPA/ACTA thing is terrible, fortunatelly European Court says it's illegal to introduce, so any country in EU won't sign this. Too bad most of servers are in USA...

    19 Feb 2012 Responder
  • GothicYuuya

    makasih , kalo della mau sama sapa nii ? aku bingung sebenernya orang yang della paling suka itu sapa ? (^_^)

    19 Feb 2012 Responder
  • moonandsunrise

    Yes, by law you can choose any religion you like, just mostly in small towns or villages people may be quite terrible to you. Thatns for songs, I'll listen to it as soon an I can. Sorry for late reply btw, this week I had two mayor exams and my brain is fried >.< Hm, it's more about intense sun rays, I'm getting burns and feel pretty bad in summer even while staing in Poland >.> Yes, there were a lot people from Germany or Czech, because tickets were cheaper ^^ Hm, both of them are amazing, musically as well as visually nad 'Vampire Requiem' is something I've waited for since I'd heard 'Carmilla' <3 Haha xD But it's only true xD

    3 Feb 2012 Responder
  • GothicYuuya

    iya masih ada . makasih udah dukung ! kayaknya lebih banyak yang dukung miyagiforyuuya nii . (^_^)

    29 Ene 2012 Responder
  • Tomo-mot

    Pengin aja ganti blog haha.

    28 Ene 2012 Responder
  • GothicYuuya

    tapi ada beberapa sd disini yg sragamnya gitu . aah masih itu di twitternya ditulis2 . tau ah sebel . udah lah aku mah mau setia . lagian udah terbukti akang baek sama aku . temen2 di sekolah juga pada dukung aku sama akang (^_^)

    27 Ene 2012 Responder
  • Tomo-mot

    Iya o/

    27 Ene 2012 Responder
  • Tomo-mot

    Hey sama-sama, ini Toraichi dari FB masih ingat sama aku xD ?

    27 Ene 2012 Responder
  • Ai_Yuuliber

    Dellllll, I'm still alive~ (〃∇〃)

    27 Ene 2012 Responder
  • moonandsunrise

    It's more like 'omg, what neighbors will say' thing, but more and more people doesn't care anymore. Ok, I've sent pm ^^ Actualy, I don't remember much as the weather in Venice was terrible, it was constantly raining and in Rome I've got heat stroke >.< I guess visitinng any southern country isn't that good idea for me ^^' Yeah, just plane tickets would be terrible expensive _-_ Well, everything is more expensive, that's why sometimes people from Germany comes to lives in Poland, because tickets are cheaper xD Why a mistake, Kaya is amazing musican <3 Yes, he's soon starting a eu tour with Satsuki. Eh, even if he had one, it isn't so big deal, he'd propbably feel more comfortable with his look ^^

    26 Ene 2012 Responder
  • Todas las notas (124)

Conóceme



GAMER. Tokimeki Holic. DOTA2Ladies. Simply addictive