Descubre nueva música

Last.fm es un servicio de exploración musical que te ofrece recomendaciones personalizadas basadas en la música que escuchas.

Crea tu perfil en Last.fm Cerrar ventana

Los draps

Imágenes

38 Txapes
  • 5.064
    scrobblings
  • 559
    oyentes

Tags

Tags de todos los usuarios

Más tags

Biografía

Los Draps és un grup del Matarranya. La seua música veu de diferents influències, tals com el rock, el punk, l’ska, i ressalta la seua combinació de la guitarra elèctrica amb el so de la gaita (dolçaina). Són els màxims representants del rock combatiu a la Franja. Los Draps han obtingut el premi a la millor cançó en llengua minoritària a Aragó, atorgat durant la gala dels VIII Premis de la Música Aragonesa l’any 2007 pel seu tema ‘Cultura popular’, que pertany al primer disc ‘No mos fareu callar’. Al 2008, Los Draps ens sorprenen amb ‘Un crit al vent’, un dels discos més valorats de l’any amb rock combatiu. Conté 15 cançons, totes elles cantades en català, més una d’elles en aragonès i una segona en euskera. Podeu escoltar les seues cançons a aquesta adreça, o posar-se en contacte amb el grup mitjançant http://losdraps.net i veure les seues actualitzacions a http://www.fotolog.com/los_draps

Álbumes más escuchados

Tendencias de reproducción

559oyentes en total
5.064scrobblings en total
Evolución reciente

Empieza con el scrobbling y crea tu historial de música

Los usuarios de Last.fm hacen el scrobbling de la música que escuchan en iTunes, Spotify, Rdio y más de 200 reproductores de música.

Crea un perfil en Last.fm