Pantera PL » Debates

Najlepszy album Pantery ?

• Najlepszy album Pantery ?

Temat na rozruszanie.

Moi faworyci to Cowboys from Hell i Reinventing The Steel, duży ukłon także w stronę Far Beyond Driven chociaż wolę 2 wyżej wymienione albumy.

• u mnie to Vulgar Display of Power, Far Beyond Driven w ogóle wstyd bo jeszcze nie zapoznałem sie z pantera z Glaze na wokalu.

• Vulgar nastepnie CFH, Reinventing the Steel i FBD jak również do gustu przypadł mi PinJ (z Terrym)

• jimw666 escribió...
    • Usuario
    • 14 Dic 2008, 19:37
    A mi zdecydowanie najbardziej podoba się jeszcze tu nie wymieniony The Great Southern Trendkill, a na zaraz za nim Far Beyond Driven

• Tak jak przedmówca, dla mnie najlepszym albumem też jest "The Great Southern Trendkill". Uwielbiam ten album za bezkompromisowość (Suicide Note Pt.2), a z drugiej strony za kapitalne ballady (Suicide Note Pt.1, Floods).
    Album genialny, choć mocno niedoceniony.

• chrism86 escribió...
    • Usuario
    • 3 Ene 2009, 15:03
    Moim faworytem jest Far Beyond Driven, w zasadzie powinienem wymienic jeszcze Vulgar Display of Power, ale to klasyk na miarę Master Of Puppets, Reign In Blood czy Arise także rekomendacji raczej nie wymaga:-)

• TGST escribió...
    • Usuario
    • 19 Ago 2009, 18:20
    TGST ;] Właściwie to każdy album można uznać za ulubiony:
    CFH - za to że jest pierwszy, za Kowbojów, za Heresy, CG i Domination, za pomysłowość w riffach ;)
    VDoP - za jego pierwszą połowę, za moc wokalu Anselmo, za okładkę ;D
    FBD - za SBS, Becoming i Slaughtered, za brzmienie i agresję którą czuć od początku aż po prawie sam koniec
    TGST - za totalny rozpierdol, za TGST, SN 1 i 2, Sandblasted, zwróćcie też uwagę na brzmienie perkusji!
    101 - wiadomo, zbiór najlepszych utworów, choć kilka bym wywalił a trochę więcej dodał ;)
    RtS - za brzmienie gitary, za Hellbound, Goddamn Electric i solo z YDS :D

• Ssylwusek escribió...
    • Usuario
    • 14 Nov 2009, 21:49
    ciężko wybrać ulubiony album :P łatwiej już kawałki. Ale jak już to "Vulgar Display of Power", według mnie każda piosenka na tym albumie jakoś szczególnie się wyróżnia.

• Cowboys i Great Southern... miażdżą

• Pelipe93 escribió...
    • Usuario
    • 30 Ene 2010, 23:29
    Cowboys i Vulgar. Nie stwierdzę, który lepszy.
    Chuj, ale wszystkie są zajebiste.

• Kuli91 escribió...
    • Usuario
    • 4 Feb 2010, 21:42
    Na pierwszym Cowboys From Hell, a na drugim The Great Southern Trendkill

• Slick_ktm escribió...
    • Usuario
    • 24 Feb 2010, 1:20
    CFH

• Vulgar Display Of Power
    Cowboys From Hell
    The Great Southern Trendkill

not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Los usuarios anónimos no pueden escribir mensajes. Para participar en los foros inicia sesión o crea una cuenta.