...Priessnitz...

Unirme Compartir

63 miembros| 17 notas

Líder: pkachnik
Política de participación Abierto
Creado el: 1 Feb 2009
Descripción:
Pro všechny fandy Priessnitz, Umakartu a Bombers...a Nebela :-)





Diskografie:
Freiwaldau, Legend/1992, Indies Records/2002
Nebel, Legend/1992, Indies Records/2003
Hexe, Bonton, 1994
Seance, Indies Records, 1996
Potichu?, Indies Records, 1997
Zlatý déšť (singl), Indies Records, 1999
Zero, EMI/Escape, 2001
Zorro, Millenium Records 2002
Playlist, EMI/Escape, 2004
Střepy (singl), EMI/Escape, 2006
Stereo, EMI/Escape, 2006



http://www.priessnitz.com
http://www.facebook.com/PriessnitzCZ

Artistas de la semana

Artistas relacionados

Notas

Dejar un comentario. Entra en Last.fm o regístrate.
  • pkachnik

    Hezké svátky a úspěšný rok 2013. http://www.youtube.com/watch?v=Re8TyWcR0z0

    25 Dic 2012 Responder
  • misul

    :)

    18 Abr 2012 Responder
  • pkachnik

    ...až skončí tahle zima...

    1 Dic 2011 Responder
  • pkachnik

    všem fandům Priessnitz přeju hezké svátky a ať se vydaří rok následující :-)

    23 Dic 2010 Responder
  • pkachnik

    už se určitě všichni moc těšíme na live Priessnitz :-) ...osobně sice bohužel nestihnu ty vánoční koncerty, ale nějakou tu jarní štaci v lepším případě štace si určitě nenechám ujít...:-)

    16 Nov 2010 Responder
  • MissLaney

    na On The Road perfektni, jdu si to dat znovu=] bohuzel ne zive

    29 Ago 2010 Responder
  • pkachnik

    On The Road fest...Priessnitz paráda :)

    29 Ago 2010 Responder
  • janakachnikova

    už jen pár dní a uslyším libé tóny Priessnitzovských melodií... a živě....Jo :-)

    20 Ago 2010 Responder
  • janakachnikova

    jóóó... na On The Road festival frčím a na Priessnitz se móóóc těším... Jupíííí:-)))... Je to úžasná zpráva po tom, co nás tak natahovali s tím dlouhoočekávaným návratem...:-)

    29 Jul 2010 Responder
  • pkachnik

    http://www.ontheroadfestival.com/novinky.php

    19 Jul 2010 Responder
  • blungee

    me pridani do teto skupiny ? to nemohlo dopadnout jinak, priessnitz jsou moje srdecni zalezitost.....

    1 Nov 2009 Responder
  • pkachnik

    Zdravím...mám jednu novinku. Živě budou Priessnitz, podle vyjádření na ofic. stránkách http://www.priessnitz.com/ , hrát až na podzim roku 2010. Důvodem je hlavně výroba animovaného filmu Alois Nebel, na kterém spolupracuje Jaromír Švejdík.

    2 Jul 2009 Responder
  • honzabinder

    Čau, chtěl bych říci, že jsem fanoušek mnoha věci, ale v zásadě všechno nenávidim. Asi vám to přijde divný, že to říkám, ale já jenom abyste pak nebyli překvapení. Děkuji za pozornost

    25 Jun 2009 Responder
  • janakachnikova

    Zdarec, jsem začátečník, ale líbí... Jj na koncertík bych taky zašla...:-)

    18 Mar 2009 Responder
  • Fabio_Bocelli

    já bych navrhoval, aby si zopákli koncertní turné ke každé vydané desce..asi ne co? :)

    22 Feb 2009 Responder
  • pkachnik

    ...v tom máš pravdu, že by to chtělo něco.

    1 Feb 2009 Responder
  • MiMA_a

    zdar, dobry...chtelo by to naky koncerty a novej material...priessnitz ted moc nepremavaj co...?

    1 Feb 2009 Responder
Escuchar lista de grupo

Nuevos miembros (63)

Ver todos los miembros

Actividad reciente

Eventos

Ver más